De ce poligraf?

Cel mai controversat subiect legat de adevar pus sub semnul intrebarii incepe sa se contureze tot mai mult ideea de a verifica minciuna cu aparatul poligraf. Utilizarea metodei poligraf nu implica nici un fel de risc radioactiv, electric sau electromagnetic din partea subiectului.

In ultimul an tot mai multe persoane publice sau mai putin cunoscute utilizeaza aceasta tehnica poligraf (detector de minciuni) in rezolvarea unor controverse legate de fidelitatea sau infidelitatea partenerului.  Aceste teste poligraf devin un necesar pentru companii care au un business ce implica activitati in lucru cu valori si doresc o minimalizarea a pierderilor din partea angajatilor care produc pagube. Acuratetea aparatelor poligraf este de 99.8%, in conditiile in care aparatura folosita este de ultima generatie (sistemul computerizat LX 4000).

In plan international examinarile poligraf sunt utilizate pe scara larga, in domeniile economice, militare, justitie si altele, cu precadere de SUA, Israel, Japonia si alte state avansate.

In plan local, la nivelul tarii noastre, examinarile poligraf sunt solicitate in special de catre societatile multinationale, societati comerciale indiferent de obiectul de activitate, persoane fizice direct interesate, organele de cercetare penala (parchetul), instantele de judecata s.a.

De ce detector de minciuni?

*Pentru ca poti testa oricand o persoana in vederea stabilirea vulnerabilitatilor disponibile pentru angajare (consum de droguri, practicarea jocurilor de noroc, prejudicii aduse angajatorilor anteriori, savarsirea unor infractiuni nedescoperite de politie.

*Pentru ca doresti sa previi producerea unor pagube in cadrul firmei tale.

*Poti eliminara ori confirma unele suspiciuni privind fidelitatea conjugala

*Pentru ca doresti sa obtii stabilirea adevarului cu privire la anumite evenimente din trecutul personal.

*Oricand poti face o programare pentru siguranta, liniste si impacare.

Leave a Reply